Julia van tekstbureau Selling Stories
WE SELL STORIES
 
STORIES THAT SELL

High end tekstbureau voor website teksten,
blogs en social media teksten

Omdat wij er als tekstbureau in geloven dat je er met standaard zolderkamer-teksten niet komt. Uitblinken is de norm.
 
Want alleen dan blijf je écht hangen bij de mensen die jij het liefst om je heen verzamelt als je klanten.
 
Onze tekstschrijvers werken exclusief voor maximaal zes klanten per jaar, om zo fully committed met je samen te kunnen werken. Zodat jij altijd bij ons terecht kunt en nooit zonder kwalitatieve content zit.

Terrazzo patroon Selling Stories
Logo van tekstbureau Selling Stories
Tekstschrijver ELLE Decoration
Tekstschrijver Cosmopolitan

Je kunt ons kennen van

Tekstschrijver Westwing
Tekstschrijver Brandfirm
Tekstschrijver Pastelle
Tekstschrijver Fotoachtergronden
Tekstschrijver Julia aan bureau

Wij werken met all in-tekst abonnementen

Altijd op maat, op basis van jouw wensen én doelen. Samen bepalen we de contentstrategie, vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Elke maand weer opnieuw. Je kunt ons zien als je vaste partners op het gebied van tekst marketing. Naar wat voor soort teksten je ook zoekt. Zolang ze maar very attractive mogen zijn.

website teksten

blogs

social media teksten

nieuwsbrieven

maandelijkse SEO-check

contentstrategie en planning

maandelijks updaten van je website teksten

We helpen je met

In combinatie met

Vanaf € 904 excl. BTW per maand

Boek en laptop van tekstschrijver

SEO teksten laten schrijven en nog eens interessant zijn ook

Onze tekstschrijvers schrijven altijd Search Engine Optimization (SEO)-proof.

Dat wil zeggen: al onze website teksten worden op basis van een zoekwoordenonderzoek geschreven. Dat doen we trouwens in combinatie met een goede dosis menselijkheid. Want hoe goed je ook scoort op Google: het gaat uiteindelijk om de inhoud van je teksten.

 

Zo zijn wij ook niet zo van de taalpuristen: wanneer iets lekker bekt, schrijven we het op. Wij schrijven zoals echte mensen schrijven (en vooral: zoals ze praten!), niet zoals computers dat zouden doen.

 

Wanneer de inhoud van je content niets doet met de lezer, kun je lang wachten op nieuwe klanten. Onze tekstschrijvers zorgen voor een perfecte combinatie tussen fijn leesbare teksten en SEO. Precies zoals het hoort. 

Goudeerlijke reviews van tevreden klanten

Suzanne Schaffer

Eigenaar Aímée The Label

Via social media kwam ik in contact met Selling Stories en tijdens ons telefoongesprek voelde ik meteen een enorme klik. Daarom vroeg ik dan ook: vertel me eens wat het prijskaartje is? En wanneer jullie kunnen starten?

 

Julia heeft een duidelijk verhaal én resultaat voor ogen. Gelukkig konden Julia en haar team snel starten met het schrijven en nadat we de eerste opzet samen uitgebreid hadden gesproken was het eindresultaat meteen helemaal zoals ik het voor ogen had.

 

Twijfel je over een samenwerking met Selling Stories? Niet doen! Gewoon een gesprek aanvragen, het zal je niet teleurstellen. En mocht je het persoonlijk van mij willen horen waarom ik dit schrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Rachelle van Vuuren

Content teamleider Brandfirm

Samenwerken met Selling Stories voelt als samenwerken met collega's! De lijnen zijn kort, communicatie is helder en ze leveren topkwaliteit.

 

Het fijnste aan onze samenwerking vind ik nog wel dat ze snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Julia en Renée snappen wat we willen en niets lijkt een te grote uitdaging. Wij zijn super tevreden!

Mirjam Leck en Koen van Tongeren

Eigenaren Pastelle

Werken met Selling Stories is ontzettend prettig. De tekstschrijvers van Selling Stories werken accuraat, snel, zijn up to date en werken volgens de laatste trends.

 

We kunnen altijd snel met onze tekstschrijver schakelen en de ideeën die worden aangedragen formuleren heel goed wie wij zijn. De vrouwelijke touch van Pastelle weet Selling Stories precies goed te verwoorden, waardoor wij onze doelgroep op de juiste manier kunnen aanspreken.

Mireille van der Heijden

Eigenaar Gijs World

Ik wilde mijn website een boost geven en ben via via in contact gekomen met Selling Stories. Samen hebben we de diverse onderdelen van mijn onderneming goed doorgelicht (doelgroep, trends, boodschap, etc) en door dit te doen werd er mij heel veel meer duidelijk.

 

Een super leuke samenwerking met Julia en haar team, op een uitgebreide en super creatieve manier. Ze namen hier echt de tijd voor. Ik ben heel blij met deze investering en in combinatie met een nieuwe look & feel is mijn website nu volledig van deze tijd: professioneel en helemaal wie ik ben en waar mijn bedrijf voor staat.

Selling Stories contact