Over Selling Stories

Het begon ooit met een aantal suffe verhalen in een Word-bestand.

Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met schrijven.

 

DSC01191.jpg

Zo startte ik voor grote merken als ELLE Decoration, Cosmopolitan en het Algemeen Dagblad. Toch miste ik iets: ik kon mijn kennis over conceptontwikkeling, waar ik op afstudeerde, niet optimaal toepassen. Daarom besloot ik het roer om te gooien en conceptontwikkeling te combineren met het schrijven van teksten. En laat dat nou nét heerlijk hand in hand gaan met elkaar. Want op die manier maak je écht verkopende verhalen: selling stories.

Zo denk ik nu mee met ondernemers om een sterk concept neer te zetten en vanuit daar pakkende teksten te maken. Of ze het nu zelf willen leren van mij of dat ik het samen met mijn team oppak: die lekkere teksten gaan er komen. Met een sterk verhaal en alles behalve cliché. Heb je dat ijzersterke concept al? Ook dan kan ik je verder helpen. Maar weet je heel zeker dat je concept al sterk staat, of is er stiekem toch werk aan de winkel?

 

Selling Stories groeit flink en daarom werk ik inmiddels met meerdere mensen in mijn team. Daar ben ik ontzettend trots op, dit was namelijk mijn droom. Ik wilde altijd al laten zien dat je meer bereikt als je teamleden met je werken, in plaats van voor je werken. Ik heb een hekel aan hiërarchie en zal dit ook nooit accepteren binnen mijn bedrijf. Hoe de rollen dan verdeeld zijn? Teksten schrijven doe ik samen met mijn toppers en geloof me: they are freaking good! Je zult vooral contact hebben met mij voor het overzicht en mocht het toch handig zijn ook met één van mijn teamleden.

 

Laat ons je helpen een sterk concept en bijbehorende teksten op je website (en socials) te krijgen, zodat je ideale klant alleen jou nog wil. Niet omdat ze dure woorden hebben gelezen op bijvoorbeeld Instagram, maar omdat ze jou begrijpen en weten nodig te hebben in hun leven. Met een echt verhaal dat verkoopt. Want dat is waar we het allemaal voor willen doen, toch?

 

Liefs, Julia

TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM TEAM

Renée Prenger.jpeg

Renée Prenger

Tekstschrijver

melanie-de-bruin.jpg

Melanie de Bruin

Tekstschrijver

Benieuwd wat mijn team en ik voor jou kunnen betekenen? Wil je het schrijven van teksten uitbesteden of juist zelf een PRO worden in teksten schrijven? Stuur gerust een mail of Whatsappje en neem een kijkje bij de huidige pakketten.