Teksten laten schrijven door Selling Stories

Tekstschrijver aan het werk
Laptop van SEO tekstschrijver

Wij werken als tekstbureau samen met maximaal zes klanten per jaar. Met deze zes klanten gaan onze tekstschrijvers een long term relationship aan, om zo continu te zorgen voor groei binnen het bedrijf van onze klanten. Dit doe je immers door kwalitatieve content te maken. Onze tekstschrijvers weten hoe je dat het allerbeste doet. We bieden een all in tekst abonnement aan, waardoor je altijd voldoende scorende content hebt. Helemaal aangepast op jouw wensen, doelen en de door ons geformuleerde kansen.

 

Maar hoe werkt dat dan, zo’n content abonnement? Voor wie is het meant to be? En voor wie juist niet? We leggen het je graag uit.

Zo werkt het tekst abonnement

Met het tekst abonnement haal je elke maand teksten voor je bedrijf in huis. Wij zorgen voor de basis, onderhoud van je teksten en meer. De basis van het abonnement valt uit te breiden naar wens met blogs, social media posts, nieuwsbrieven en meer. Dat is geheel aan jou! Met het tekst abonnement zorgen onze tekstschrijvers ervoor dat jij je nooit druk hoeft te maken om je teksten. En zelfs met een spoedklus kun je meestal terecht bij je vaste tekstschrijver. Zie ons dus als je long term partner op het gebied van tekstmarketing.

Voor deze bedrijven werken wij

Onze tekstschrijvers schrijven voor bedrijven uit de marketing en lifestyle sector. Waarom deze niche? Teksten schrijven is een vak apart en zonder enige voorkennis van een vakgebied is het lastig om een sterk verhaal neer te zetten. Wij specialiseren ons binnen de marketing en lifestyle sector. Zo zijn onze tekstschrijvers ervaren binnen deze sectoren en sluit onze tone of voice goed aan bij de meeste bedrijven in deze sectoren. Wil je weten of onze stijl matcht met jouw bedrijf? Scroll naar beneden voor onze stijlgids.

Dit kost het tekst abonnement

Het tekst abonnement bestaat uit een basispakket (€904 excl. BTW per maand) en is verder uit te breiden met blogs, social media posts, nieuwsbrieven en meer. 

Je kunt het abonnement dus helemaal naar wens samen stellen en ook daar helpen we je graag bij! Wees dus niet bang als je geen idee hebt hoeveel content je nodig denkt te hebben: we denken altijd eerlijk met je mee.

De stijl van onze tekstschrijvers

Taalgebruik

Formeel

Informeel

Engelse termen

Weinig

Veel

Speelsheid

Weinig

Veel

Commercieel

Weinig

Veel

Transparantie

Weinig

Veel

Stijl

Girl next door

High end

Natuurlijk is elk bedrijf anders en vraagt dit om een iets andere aanpak. Bovenstaande stijlgids is dan ook een indicatie van hoe onze teksten geschreven worden. Wil je bijvoorbeeld iets meer of minder woordgrappen in de teksten, of wil je een iets hoger commercieel gehalte? Of juist iets lager? Geen probleem. Zorg er wel voor dat je goed onderzoek doet voordat je met een tekstbureau in zee gaat. Check of de schrijfstijl past bij jouw bedrijf en vooral ook: of je de controle een beetje uit handen durft te geven. Twijfel je? Neem dan vooral contact op, we denken altijd eerlijk met je mee. Ook wanneer we denken dat je beter bij een ander tekstbureau kunt aankloppen. Want alleen zo werken wij op ons allerbest, net als jij!

Zo werkt het tekst abonnement

Het tekst abonnement van Selling Stories bestaat uit een basispakket en uitbreidingen op maat.

Zo kun je samen met ons aan de hand van jouw doelen samenstellen welk abonnement het beste bij je past. Wij denken altijd eerlijk met je mee, ook als we denken dat drie in plaats van vier blogs per maand voldoende is om jouw bedrijf een flinke groeispurt te geven. Vraag ons dus vooral om advies!

Basispakket

€904 excl. BTW per maand

1.

Website teksten voor je gehele website (5 pagina's) inclusief feedbackronde

2.

Uitgebreide contentstrategie op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied

3.

Elke maand een SEO check inclusief nieuwe zoekwoorden en concurrentieanalyse

4.

Een uitgebreid SEO zoekwoordenonderzoek inclusief zoekwoordenlijst en concurrentieanalyse

5.

Elke maand een update van je website teksten a.d.h.v nieuwe SEO zoekwoorden, concurrentie en nieuwe producten/diensten/collecties

6.

Elke maand een content call (indien gewenst) waarin je eigen tekstschrijver samen met jou plannen en resultaten bespreekt

7.

Instagram bio-tekst (max 150 tekens)

8.

Facebook en LinkedIn bedrijfsprofieltekst

Uitbreidingen

Prijs zelf samen te stellen

1.

Blog per stuk (max 1000 woorden)

€319 excl. BTW

2.

Blog per stuk (max 2000 woorden)

€638 excl. BTW

3.

Monsterblog per stuk (max 5000 woorden)

€1596 excl. BTW

4.

Instagram post per stuk (max 2200 woorden)

€59 excl. BTW

5.

Facebook post per stuk (max 2200 woorden)

€59 excl. BTW

6.

LinkedIn post per stuk (max 2200 woorden)

€59 excl. BTW

7.

Nieuwsbrief per stuk (max 1000 woorden)

€319 excl. BTW

Logische vragen die je zou kunnen hebben

Hoe lang zit ik aan het abonnement vast?

We starten met een match call om te kijken of er van beide kanten een goed gevoel en om te kijken of een tekst abonnement de juiste stap is voor je bedrijf. Wanneer de match made in heaven er is, starten we met een proefblog. Op basis hiervan kunnen we beiden beslissen of de match er écht is en of we een go geven op het jaarabonnement. Je hebt dus voldoende tijd om na te denken of Selling Stories de juiste partner is voor jou, voordat je voor een jaar met ons in zee gaat. Na elk jaar kijken we samen of we er een nieuw jaar aan vastplakken of niet. 

Hoe snel kunnen jullie starten?

Als het aankomt op het laten schrijven van teksten geldt: probeer niet te veel haast te hebben. Mochten we na de match call beiden een go geven op de proefblog, starten we hier zo snel mogelijk mee. Omdat we gebruik maken van slimme systemen om afspraken in te plannen, feedback te kunnen geven en meer, gaat dit vrij soepel. Wanneer je eenmaal een abonnement hebt lopen weet je altijd precies wanneer je wat kunt ontvangen en kun je hier als het ware de klok op gelijk zetten ;). Uiteraard is een mogelijke startdatum altijd in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid van onze tekstschrijvers.

Waarom een basispakket? Wat als ik alleen blogs wil hebben?

Het basispakket hebben wij zorgvuldig samengesteld en komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Zowel voor Google (SEO) als voor je klanten is het belangrijk dat het geheel klopt. Heb jij dus een website met mwah teksten, waar je geen zoekwoorden in gebruikt en welke jouw websitebezoekers niet echt laten overgaan tot actie? Dan kun je nog zulke goede blogs hebben, maar gaat er weinig gebeuren. Je blogs zullen amper gelezen worden en ook Google ziet het nut niet in van jou hoger te laten eindigen. Om dit te tackelen hebben we bij Selling Stories een basispakket waar iedere klant gebruik van maakt. Zo weten we zeker dat de basis goed is en we vervolgens kunnen uitbouwen door middel van blogs, social media teksten, nieuwsbrieven en meer.

Met wie heb ik contact?

De match call heb je met onze founder Julia Lassche en een tekstschrijver uit ons team. Zo kun je meteen kijken of de tekstschrijver bij je past, en andersom! Met deze tekstschrijver heb je uiteindelijk al het contact over de teksten zelf, het geven van feedback, extra aanvragen etcetera. 

Hoe weet ik of jullie stijl bij mijn bedrijf past?

Je kunt van tevoren nooit 100% zeker weten of er écht een match is. Daarom werken we bij Selling Stories met een match call en met een proefblog. Maar kijk vooral even naar onze stijlgids en naar de teksten op onze eigen website. Kun je je vinden in de schrijfstijl? Of juist niet? Bedenk goed of wij als tekstbureau de juiste partner voor je zijn. Dat zullen wij andersom ook doen! Eerlijkheid duurt het langst en vanuit een goede match van beide kanten gaan we graag met je aan de slag.

Regelen jullie ook beelden, het inplannen van posts en dergelijke?

Nee, in principe niet. Wij zorgen voor de teksten voor je website, blogs, social media posts, nieuwsbrieven en meer. Wel hebben we verschillende mensen in ons netwerk zoals websitebouwers, fotografen, grafisch vormgevers en social media planners. Hier kunnen we je altijd aan koppelen!

'Samenwerken met Selling Stories voelt als samenwerken met collega's! De lijnen zijn kort, communicatie is helder en ze leveren topkwaliteit.

 

Het fijnste aan onze samenwerking vind ik nog wel dat ze snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Julia en Renée snappen wat we willen en niets lijkt een te grote uitdaging. Wij zijn super tevreden!'

Rachelle van Vuuren, content manager Brandfirm

 
Selling Stories contact