De gezichten achter tekstbureau Selling Stories

Een vrije werkwereld met een positieve hiërarchie: daar geloven wij als tekstbureau in. Zo werken wij niet met 9 to 5 maar juist met een get things done-mentaliteit. Zo staan wij altijd zij-aan-zij met onze klanten, als partners. En ook intern voeren we dit door: onze tekstschrijvers worden niet uitbetaald in uren maar juist in opdrachten.

Want wanneer je productief bent, is voor elke tekstschrijver anders. Daar kun je volgens ons geen aantal uur en een vaste locatie aan verbinden. Iedereen werkt vanaf zijn of haar eigen favoriete spot en op zijn of haar eigen tempo.

 

Onze founder staat niet ‘boven’ onze tekstschrijvers. Ze staat - wederom - zij-aan-zij met ze. Selling Stories maken we samen en zo werken we samen aan een vrije werkwereld met een positieve hiërarchie. Wij denken dat het mogelijk is, jij ook?

Tekstschrijver Julia op een bank

Tekstbureau Selling Stories startte ooit als honnête, het bedrijf van onze founder Julia Lassche:

‘In 2018 richtte ik honnête op en werkte ik voor namen als ELLE Decoration, Cosmopolitan, het Algemeen Dagblad en meer. Het begon vrij klein, mensen vroegen ook altijd: ‘hoe gaat het met je bedrijfje?’. Daar kreeg ik altijd meteen kippenvel van, want mijn plannen en ambities pasten toen al niet bij een ‘bedrijfje’.

Ik wilde laten zien dat het ook anders kan. Dat je niet op een bepaalde plek ‘vast’ hoeft te zitten om succesvol te zijn. Dat je prima een werkdag van vier uur kunt hebben en evenveel voor elkaar kunt krijgen als met acht of meer. Of dat ik het liefst midden in de week op de boot stap naar mijn favoriete eiland Vlieland. Ik heb namelijk zoveel mensen gezien die heel veel uren werken zagen als succesvol zijn. In plaats van bezig zijn met echte kwaliteit leveren. In dat eindeloos lang en onproductief werken kon ik me totaal niet vinden. Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zat om drie uur ‘s middags vaak al voor me uit te staren en te wachten tot de bus om kwart over vijf zou vertrekken. Dan werkte ik maar vooruit of deed ik nog wat klussen die op de plank lagen, maar echt productief was ik niet meer. Dus waarom zou ik dat in hemelsnaam elke dag blijven doen? Kwaliteit is belangrijk en hoe je tot een goed eindresultaat komt is voor iedereen anders.'

 

'Ik besloot dat het anders kon en wilde hier ook meteen iets mee doen. In plaats van alleen te balen van hoe de werkwereld nu in elkaar zit. Zo gezegd, zo gedaan. Ik besloot honnête verder uit te bouwen door te investeren in like minded tekstschrijvers, marketing en ondernemersskills. Ook veranderde ik mijn bedrijfsnaam in Selling Stories. Mijn oude bedrijfsnaam betekende ‘eerlijk’ in het Frans en hoezeer ik daar nog steeds in geloofde: er mocht wel wat meer booming business in. Wij verkopen verhalen waarmee jij je potentiële klant het vertrouwen geeft om voor jouw product of dienst te gaan.’

Wij werken samen met maximaal zes klanten per jaar. Als tekstbureau gaan we met deze klanten graag een long term relationship aan en staan we als partners naast je. Zo kunnen we samen zorgen voor groei binnen je bedrijf. Onze tekstschrijvers weten hoe je dat het allerbeste doet: door het inzetten van kwalitatieve teksten. We bieden een all in tekst abonnement aan, waardoor je altijd voldoende scorende content hebt. Lees hier meer over hoe een abonnement werkt en voor wie het meant to be is.

Team Selling Stories

Tekstschrijver Julia van Selling Stories

Julia

Oprichter Selling Stories

Tekstschrijver Daphne van Selling Stories

Daphne

SEO tekstschrijver

Tekstschrijver Renée van Selling Stories

Renée

SEO tekstschrijver

Tekstschrijver Melanie van Selling Stories

Melanie

SEO tekstschrijver

Werken bij Selling Stories

You CAN sit with us

Elke maand opnieuw weer aan de slag voor een aantal vaste opdrachtgevers: hoe klinkt dat? Bij Selling Stories staan we altijd open voor nieuwe, getalenteerde SEO tekstschrijvers. Wij werken voor een gelimiteerd aantal opdrachtgevers in de lifestyle sector en kunnen jou als SEO tekstschrijver daar goed bij gebruiken. We gaan graag een long term relationship met je aan, net als met onze klanten. Klinkt dat je goed? Mail dan even naar julia@sellingstories.nl, wie weet hebben we wel een spot open!

Wij werkten al voor merken als:

Brandfirm liet SEO teksten schrijven
Pastelle liet SEO teksten schrijven
Westwing liet SEO teksten schrijven
Fotoachtergronden liet SEO teksten schrijven
Selling Stories contact