teksten-seo-maken_edited.jpg

Gratis mini-training

Binnen vijf dagen betere teksten? Onzin! Kan niet! Of uh, toch wel? ;)

Schrijf je nu in voor mijn gratis 5-daagse mini-training Fleeky Content. Vijf dagen lang mail ik je met direct toepasbare tips en de daarbij horende acties. Let's go!

Schrijf je nu in om mijn gratis 5-daagse mini-training Fleeky Content te ontvangen.

Hoe ziet de gratis mini-training er precies uit? 

De training is opgebouwd uit vijf verschillende onderwerpen, opgedeeld in losse mails die je gedurende vijf dagen ontvangt.

Dag één

Op dag één van de gratis mini-training ga ik in op de zes stappen die jij moet doorlopen om beter te leren schrijven. Deze zes stappen heb ik overzichtelijk gebundeld in een document, waar je altijd nog in terug kunt kijken. Deze zit als extra bonus in de training verwerkt.

Dag twee

Op dag twee ga je aan de slag met je concept. Want: uit een sterk concept komen sterke teksten. Ik ga samen met jou op zoek naar je unieke concept. Op basis van je bedrijf, je doelgroep en omgevingsfactoren zet ik je aan de slag om een sterk fundament - oftewel de gouden schat - te formuleren en neer te zetten. Dit is ontzettend belangrijk namelijk om te komen tot teksten voor je website die werken. 

Dag drie

Je concept staat, klaar voor de.. start! Maar uhm, die start is zo makkelijk nog niet. Want hoe start je met productief schrijven? Iedereen heeft het altijd over een writers block, maar bestaat dat nou wel echt? Wat kun je doen om wél productief te werken? Ik leg mijn tips aan je voor, deze kun je direct toepassen.

Dag vier

Zorgen dat je teksten blijven plakken bij klanten is nogal een opgave. Want hoe leuk je jouw verhaal ook in je hoofd hebt zitten, het komt er niet uit. Of.. het is te gewoontjes. Teksten leren schrijven kost wat tijd maar met deze plak-tips uit mail 4 gaan je teksten gegarandeerd meer doen dan nu. Wedden?

Dag vijf

Op dag vijf, de laatste dag van de training, ga ik het met je hebben over een stukje personal branding in je teksten. Want je kunt nog zo'n sterke personal brand neerzetten, wanneer je teksten hier niet bij aansluiten heeft het allemaal vrij weinig zin. Ik vertel je hoe ik mijn eigen personal brand heb gevormd en hoe jij hetzelfde kunt doen.

Schrijf je nu in om mijn gratis 5-daagse mini-training Fleeky Content te ontvangen.