Waarom het tijd is om te investeren in je website teksten

Je website teksten zijn bepalend voor je aantal verkopen.

Zo, I said it. 

 

Maar bedenk je even: hoe vaak koop jij iets op internet zonder op een website gekeken te hebben? Zonder te hebben gelezen over wat dit product of deze dienst voor jou kan doen en wat je bereid moet zijn te investeren? Niet vaak, toch? Juist. En dáárom zijn je website teksten ontzettend belangrijk.

 

Je druk maken om hoe je die website teksten schrijft hoef je niet meer te doen, dat kun je zometeen namelijk aan mij overlaten. Website On Fleek past bij jou wanneer jij je concept IJZERSTERK hebt staan, maar nog niet weet hoe je dit in tekst uitdrukt.

StudioPhylicia_Julia_135.jpg

Hoger rankt in Google omdat je website teksten SEO-proof zijn

Meer verkoopt omdat klanten een connectie met je voelen

De juiste klanten binnenhaalt die bij jou en jouw bedrijf passen

Geen clichés meer nodig hebt om te verkopen (huh?!) 

Binnen één oogopslag duidelijk maakt wat jij verkoopt en deze vragen niet meer hoeft te beantwoorden

Volledig jezelf kunt zijn in je teksten en merkt dat dit juist verkoopt

Wat nou als je voortaan..

WEBSITE ON FLEEK WEBSITE ON FLEEK WEBSITE ON FLEEK

Website on Fleek

€1297 excl. BTW

Met Website on Fleek ontvang je:

Een online intake (10 min) waarin ik jou een aantal vragen voorleg die mij en mijn team helpen om ijzersterke teksten te kunnen schrijven voor je website

 

Vervolgens bespreken we een plan van aanpak voor je teksten via een ca 20 minuten durende Zoom-call. Nog geen sterk concept? Boek dan een conceptsessie bij je pakket, voor maar €200 extra. In deze sessie gaan we op zoek naar jouw sterke concept.

Uitgebreid Search Engine Optimization (SEO) zoekwoordenonderzoek waarin ik precies uitzoek op welke termen jij voortaan beter gevonden gaat worden in Google

Converterende website teksten voor maximaal vijf pagina's voor je (nog niet bestaande) website waarmee je flink indruk kunt maken op je ideale klanten

Per extra pagina betaal je een toeslag van €150

SEO tips voor je website

Advies voor de rest van je contentstrategie

“Je kan zelf niet overal talent voor hebben en nu het allemaal klaar is kan ik alleen maar zeggen: ik had het tien jaar eerder moeten doen.

 

Julia heeft goed geluisterd en begrepen wat ik wilde uitdragen. De communicatie is steeds soepel en snel verlopen en het hele traject heeft me zoveel rust gegeven!” 

- Liesbeth Parlevliet, Documentaire Fotograaf

www.liesbethparlevliet.nl

Hoe belangrijk is SEO nu eigenlijk?

Heel belangrijk. En dat zeg ik niet omdat ik wil dat jij dit pakket aanschaft. Maar als je goed oplet heb je gemerkt dat ik in de teksten hierboven (en in deze!) zelf ook behoorlijk wat SEO trucjes toepas. Zonder dat jij het in eerste instantie doorhebt. Zodat iemand die zoekt op 'wat is SEO' of 'tekstschrijver inhuren' binnenkort bij mij uitkomt.

 

SEO is ontzettend belangrijk, het gaat namelijk over hoe interessant jij voor Google bent. Google ziet haar klanten - de zoekers, oftewel everybody! - als heel waardevol en wil ze het allerbeste aanbieden. Zo schotelt Google je geen belabberde websites voor, waarvan de bijbehorende teksten onduidelijk zijn en geen antwoord geven op de zoekopdracht. Inspelen op Google wordt steeds belangrijker, we bevinden ons nu eenmaal veel op het internet en precies daar zoeken we naar wat we willen hebben. Zonde als je dit laat liggen.

Website teksten schrijven kan ik toch ook zelf?

Ja, dat kan! En als het je is gelukt ben ik daar natuurlijk alleen maar blij mee. Want dan heb je mij niet nodig! Maar spreek je nog niet de klanten aan die je wil aanspreken, is SEO iets dat blijft liggen en je 'later wel een keer uitzoekt' en vind je het lastig om vanuit je eigen expertise onder woorden te brengen wat je doet en wat jij je klanten kunt aanbieden? Dan heb je mij wél nodig, want ik kan je daar mee helpen. Toch echt liever zelf doen, maar dan wél met mijn hulp? Check dan even mijn Webteksten Guide.

Peggy ging voor Website on Fleek en sloot vervolgens een op maat gemaakt contentabonnement af. 

Ze vertelt je waarom ze voor Selling Stories koos.

You ready for this? ;)

Binnen +/- vier weken je gloednieuwe website teksten in huis? Kan gewoon! Neem snel contact op via onderstaande knop en dan spreek ik je snel. Super snel, want nieuwe aanvragen krijgen altijd binnen 24 uur bericht. 

 

Heb je nog een vraag? Stuur dan even een Whatsappje of een e-mail.